OM OSS

Balance In Life Scandinavia A|S har ekslusiv agentavtale med SWISSDENT Cosmetics AG for hele Skandinavia og formidler salg, opplæring og service av kosmetisk tannpleieprodukter.

 

Adresse: Vangsveien 10, 1814  ASKIM
Telefon: +47 40415678
E-post: post@balancescandinavia.no
Foretaksregisteret: NO925058440MVA

SWISSDENT Cosmetics AG er et internasjonalt selskap basert i Zürich, Sveits. Grunnlagt i 2006 av den sveitsiske tannlegen Dr. med. dent. Vaclav Velkoborsky. Som praktiserende spesialist i kosmetisk odontologi, har Dr. Velkoborsky utviklet en interesse for tannblekingsprosedyrer og har blitt en autoritet innen faget. Populære blekemetoder har ofte negative bivirkninger, som overfølsomhet og emaljeskader.

Erfaringer Dr. Velkoborsky har gjort med sine pasienter anerkjente behovet for en skånsom, mineraliserende og blekende tannkrem. Dermed begynte han i 2005 utviklingen av en formel som utnyttet den seneste kunnskapen og teknologien innen faget, som bare inneholdt de beste ingrediensene.

Den unike formelen ble patentert og gir skånsom bleking og en svært effektiv tannrengjøring. I dag sysselsetter SWISSDENT Cosmetics AG en rekke spesialister innen utvikling av innovative tannpleieprodukter og innehar flere patenter. Alle produktene er 100% Swiss Made og er underlagt strenge sveitsiske kvalitetskontroller.

Hemmeligheten bak

SWISSDENT står for skånsom whitening, høyteknologisk tannhelse som er utviklet og patentert av den Zuriske tannlegen Dr. Vaclav Velkoborsky. Alle produktene er 100% tilvirket i Sveits. den hemmelige oppskriften til SWISSDENT er en spesiell kombinasjon av høyteknologisk og naturlige enzymer. Bromelain and papain, avledet henholdsvis fra annanas og papaya, fjerner plakk naturlig fra tennenes overflate, som en slags «enzym peeling».

Den naturlige blekende prosessen (dvs., oksidasjon av de akkumulerte fargepigmentene) er takket være kalsiumperoksyd (CaO2) og den patenterte Oxygard® teknologien med banebrytende teknikk, blir CaO2 mikronisert (redusert i størrelse) slik at den effektivt når problemområdene. SWISSDENT har utviklet banebrytende biomimetisk teknologi som gjenoppretter tennenes mineralstruktur medemaljerte krystallergjennom målrettet og kontrollert remineralisering. ingrediensene har de samme fysiske egenskapene som naturlig emalje.

Dermed vil krystallstrukturen på tennenes overflate som er skadet av erosjon bli reparert. Mikroskopiske hull i emaljen fylles og tannbenet beskyttes. Den nye biomimetiske remineraliseringsteknologien bremser aldringsprosessen, har en naturlig blekende effekt og herder emaljen.